Help Fortuna is een officiële vereniging die sinds mei 2003 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De primaire doelstelling van de vereniging luidt als volgt:

 

...de bevordering, ondersteuning en instandhouding van het (betaalde) voetbal in de gemeente Sittard-Geleen, hiermee doelende op de Stichting Fortuna Sittard en de tot de organisatie behorende onderdelen, waaronder de supportersvereniging en de supportersraad, met uitzondering van de

Catering B.V. Het accent ligt daarbij op verbetering, uitbreiding en instandhouding van de jeugdopleiding...

 

Onze bedoeling is om Fortuna Sittard langdurig te ondersteunen in haar strijd om het voortbestaan van de club. Zoals jullie weten, hadden we

€ 500.112,50 tot onze beschikking waarvan inmiddels zo'n € 450.000,- besteed is. Voor ons is dit een heleboel geld, maar voor een betaald voetbalclub stelt het niet zo heel veel voor. Ons streven is dan ook om een kapitaal te laten groeien zodat we Fortuna Sittard in moeilijke tijden kunnen blijven helpen. Om dit te bereiken gaan we onder meer op zoek naar sponsoren en donateurs.

 

Je kunt al donateur worden voor slechts € 15,00 per seizoen. Kinderen tot 18 jaar, 67-plussers en WAO-ers krijgen 50% korting.

 

Wat krijgt een donateur terug in ruil voor zijn/haar steun aan Help Fortuna en indirect dus ook aan Fortuna Sittard ? Allereerst het voldane gevoel dat je bijdraagt aan het voortbestaan van de eerste betaald voetbalclub van Nederland. Ook worden donateurs op de hoogte gehouden van de stand van zaken binnen de vereniging Help Fortuna.

 

Help Fortuna verloot tevens bij thuiswedstrijden een aantal prijzen onder de donateurs. Het prijzenpakket is afhankelijk van een aantal zaken, waaronder de bereidheid van eventuele sponsoren om prijzen beschikbaar te stellen.

 

Wil je donateur worden en Fortuna Sittard daarmee indirect steunen, vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur het op naar Help Fortuna. Zodra we je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestiging en je persoonlijke donateurnummer. De verloting van prijzen is aan deze donateurnummers gekoppeld. 

 

We hopen je aanmeldingsformulier en donatie of machtigingsformulier binnenkort te mogen ontvangen. 

 

Met vriendelijke groeten,

namens het bestuur van Help Fortuna,

 

Christel & Erik