Wat we doen

Help Fortuna is een officiële vereniging die sinds mei 2003 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De primaire doelstelling van de vereniging luidt als volgt:

 

...de bevordering, ondersteuning en instandhouding van het (betaalde) voetbal in de gemeente Sittard-Geleen, hiermee doelende op de Stichting Fortuna Sittard en de tot de organisatie behorende onderdelen, waaronder de supportersvereniging en de supportersraad, met uitzondering van de Catering B.V. Het accent ligt daarbij op verbetering, uitbreiding en instandhouding van de jeugdopleiding...

 

Onze bedoeling is om Fortuna Sittard langdurig te ondersteunen in haar strijd om het voortbestaan van de club. Zoals jullie weten, hadden we  € 500.112,50 tot onze beschikking. Inmiddels is al meer dan € 531.000,- aan Fortuna Sittard gedoneerd. (zie Hoe is het half miljoen besteed?). Voor ons is dit een heleboel geld, maar voor een betaald voetbalclub stelt het niet zo heel veel voor. Ons streven is dan ook om een kapitaal te laten groeien zodat we Fortuna Sittard in moeilijke tijden kunnen blijven helpen. Om dit te bereiken blijven we op zoek naar sponsoren en donateurs.


stEUN ons & fortuna SITTARD:                                          WORD DONATEUR VOOR € 15,- PER SEIZOEn en win zelf ook!