Wij bedanken onze overleden donateurs voor hun trouwe steun. Ze worden nog altijd gemist...  Help Fortuna wenst naaste familie en vrienden veel sterkte toe met het verwerken van hun verdriet. 


In Memoriam

Cor Blonk

Anouk van Luxemborg

Herman Klaassen

Ludo Bogaert

Zef Wetzels

Gerard Derks

Piet Meels

Zef Heffels

Annie Nooijen

Harald Didderen

Rob Poulssen

Clara LeBlanc

Piet Wolters

De heer A. Boumans

De heer N. Bitsch


(Tante) Annie Nooijen, DE steun en toeverlaat van Help Fortuna

Op 13 oktober 2011 kwam Annie Nooijen, geheel onverwachts te overlijden. Het verlies is nog altijd groot voor Help Fortuna. Maar Annie zou zeggen: het Fortuna leven gaat en moet gewoon verder!

 

De beroemde HF skybox 3.10 zonder de -bijna onmisbare- en o zo geliefde gastvrouw (tante) Annie werd iets anders dan voorheen maar we hebben er voor gezorgd dat we in haar geest verder gingen. Halverwege 2018 hebben we in overleg met de club de skybox afgestaan. We koesteren alle mooie momenten die we daar met haar hadden.  8 jaar lang was ze werkelijk een op en top gastvrouw voor al onze gasten in de skybox. Een diepe buiging en zeer dankbaar.

 

Zoals de meeste donateurs van Help Fortuna nog weten kreeg Annie een prachtig eerbetoon van Fortuna Sittard: een minuut stilte voor aanvang van Fortuna-Telstar op 17-10-2011, 2-5 eindstand. Deze wedstrijd werd toen live uitgezonden op Fox Sports.

 

Tijdens de uitvaart was er een grote delegatie van Fortuna Sittard aanwezig (spelers, staf, directieleden en fans)  Na haar overlijden was er ook een mooi en stijlvol eerbetoon voor Annie aanwezig in 'haar' skybox 3.10.

Zo was er zo nog altijd bij...  Rust zacht lieve Annie. Dank voor alles!

 

Fanatieke 'Tante' Annie nog eens in levende lijve terug zien ?

http://www.youtube.com/watch?v=zUt9s0_Dv2kHarald Didderen

Rust zacht op die geelgroene wolk, mooie fijne kerel...

Ook in 2019-2020 : L'histoire continue ! Rob Poulssen

“Gér mot euver de berg heen blieve kieke, want alles kump good..”