De Help Fortuna Staatsloterij Oudejaarspoule

Steun Help Fortuna en win zelf ook !

 

Speel mee in de Help Fortuna Oudejaarspoule. Je speelt dan mee bij de Staatsloterij Oudejaarstrekking op 31 december.

We spelen met halve loten van € 15,- per stuk.

 

Je mag natuurlijk ook met meer dan één half lot meespelen. Het leuke van de Oudejaarsloterij is dat er ook Duo-loten worden verkocht bij de verkooppunten. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om twee halve loten met hetzelfde lotnummer te kopen. Met het ene halve lot kun je dan meespelen in de poule; het andere halve lot hou je zelf. Als er een miljoen op dat lotnummer zou vallen, win jij zelf een half miljoen en de Oudejaarspoule wint ook een half miljoen.

 

De prijzen die op de loten in de poule vallen, worden bij elkaar opgeteld. De helft van het prijzengeld, doneer je aan Help Fortuna die op haar beurt daarmee weer de jeugdopleiding van Fortuna Sittard steunt. De andere helft van het prijzengeld wordt gelijk verdeeld over alle meespelende loten.

 

Een voorbeeld:

We spelen mee met 50 loten. Op al deze loten samen valt een bedrag van € 2000,-. Hiervan gaat € 1000,- naar Help Fortuna. De overige € 1000,- wordt verdeeld over de 50 meespelende loten. De deelnemers aan de poule krijgen allemaal € 20,- per lot.

Door het meespelen in een poule, speel je voor de prijs van één lot met meerdere lotnummers mee. De kans dat er een winnend lotnummer bij zit, wordt daardoor groter.

 

Je moet een eventueel gewonnen prijs echter wel delen met de andere deelnemers. Dit betekent dat een kleiner deel van een eventueel gewonnen prijs naar jou gaat. Aan de andere kant is het ook zo dat jij meedeelt in de prijzen die op de overige lotnummers vallen. Als er € 0,- op “jouw” lot valt, krijg je toch een bedrag omdat je meedeelt in de prijzen die op de andere loten zijn gevallen. De lotnummers die meespelen in de poule worden overigens niet aan een bepaalde deelnemer gekoppeld: alle deelnemers zijn “mede-eigenaar” van alle lotnummers.

 

Deelname en aanschaf loten

Je kunt op twee manieren meedoen aan de HF Oudejaarspoule:

1)  Je koopt zelf een half lot en stuurt dit voor 30 december op naar Help Fortuna.

2)  Je betaalt uiterlijk 29 december de prijs van een half lot aan Help Fortuna (prijs half lot in 2019 = € 15,-) door het bedrag over te

     maken op rekening NL62 INGB 0009 5560 23 t.n.v. Help Fortuna.

 

Van het ontvangen geld schaft Help Fortuna loten aan.

We spelen mee met vijf verschillende eindcijfers die belangrijke jaren uit de geschiedenis van Fortuna Sittard vertegenwoordigen.

54

 

68

 

95

 

09

 

18

Oprichting 1e betaald voetbalclub in NL en bekerwinnaar

 

Oprichting Fortuna Sittard

 

Kampioen Eerste Divisie

 

KNVB verslagen en licentie terug

 

Promotie naar de Eredivisie!